График

В началото на урока групата избира какъв вид Йога иска да се проведе в този час. Може всеки път да се провежда различен вид, според интереса на хората. За различните видове Йога прочетете в сайта.

 

GRAFIC LAST (1)

Инструктори по Йога:

Надин Низешезин  – 0893 675 501                                     

Мариана Минчева – 0899 929 148

      

 


Последни публикации

Осем стъпки към себе си – цялостна програма за себеразвитие с Надин Низешезин

14390718_1156449467727349_3186977159734927515_n

В Холистичен център „Нирвана+“
Можете да посетите всички предстоящи модули или само тези, които си изберете.

1. Емоционално пречистване и освобождаване от миналото – 28 януари 13:00 -17:00
2. Вътрешното дете – 29 януари 9:00 – 13:00
3. Да опознаем и обикнем себе си – 25 февруари 13:00 – 17:00
4. Да открием пътя си в живота – 26 февруари 9:00 – 13:00
5. Силата на мисълта – 25 март 13:00 – 17:00
6. Как да реализираме мечтите си – 26 март 9:00 – 13:00
7. Любовта и взаимоотношенията – 29 април 13:00 – 17:00
8. Отвори книгата на живота сега и чети – 30 април 9:00 – 13:00

Провеждат се през уикендите, времетраенето на един модул е четири часа.

Много често хората тръгват да търсят пътя си в живота или да реализират мечтите си, но нещо не се получава. Преди да стигнете до този момент, имате да изминете дълъг път. Най-напред е необходимо да се отървете от всички бариери които сами си поставяте, за да продължите. Много често те се крият в миналото или детството. Затова първите две стъпки са изключително важни – да пуснем всичко това в нас, което продължава да ни дърпа назад и да излекуваме нашето вътрешно дете. Така се отваря вътрешно пространство, което ще започнем да запълваме при следващите стъпки.

Едва тогава можем да се погледнем с реални очи и да се обикнем такива, каквито сме, безусловно, да се приемем с всичките ни слаби и силни страни. В този момент започва и процеса на опознаване на себе си. Ще бъдете изненадани, когато разберете, колко малко се познавате. На тази основа вече сте готови да търсите вашата мисия, а за тази цел ще трябва да се научите да слушате вътрешния си глас, който винаги ви е нашепвал, но не сте му обръщали внимание. Тук ще черпим ресурси от нашата постоянна памет, или подсъзнанието.

И когато имате ясната посока, на къде искате да поеме живота ви, тогава започвате да си поставяте конкретни цели, стъпка по стъпка и да ги реализирате. Този процес може да бъде дълъг, но когато видим първите резултати, започваме да чувстваме това вътрешно спокойствие, че сме на правилния път и цялата Вселена ни съдейства.

И сега идва момента да допуснем любовта в нас. Казвам да допуснем, защото тя винаги е била там, просто нашия условен ум и страховете ни не са ѝ позволявали да се прояви. Говорим за тази истинска, чиста и безусловна любов, която не е основана на взаимни интереси и зависимости. Взаимоотношения, основани на тази сияйна любов, идваща от вътре, на практика са вечни…

И след целия този дълъг пат, извървян навътре към себе си, идва и НАГРАДАТА, а това е разрешението да получим достъп до Акашевите записи, или „счетоводната книга” на нашия живот. Това е момента, в който цялото ни същество започва да сияе, достигнало точката на вътрешна хармония, щастие и удовлетвореност.

В тези модули съдържат една огромна палитра от практики, тренинги, упражнения в група, ролеви игри, тестове, медитации, творчески визуализации, арт терапия и много други. Те целят да въздействат на подсъзнателния ум, за да въплатят познанието във форма и да се изяви всичко това в съзнателния ни живот. В тях участва цялата групова енергия, която създава атмосферата на едно незабравимо преживяване, плодовете на което ще берете след известно време.

ТЕЗИ СЕМИНАРИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЕКИ, КОЙТО:
– желае да се освободи от тежестта на миналото
– има нужда да излекува вътрешното си дете
– иска да обикне себе си
– търси пътя си в живота
– желае да реализира мечтите си
– копнее да отвори сърцето си за истинската и безусловна любов
– е решил да развие интуицията си
– За всеки, който иска да отвори „книгата на живота си” и да почерпи информация от там

НА ТЯХ ВИЕ:
Ще се освободите от всичко това, което ви дърпа назад. Ще откриете вътрешните ресурси, за да реализирате своя най-висок творчески потенциал. Ще погледнете на себе си в друга светлина и ще придобиете увереност в собствените сили. Ще отворите сърцето си за истинската и безусловна любов. Ще придобиете способността за трансформиране на убеждения и как да оставате в своя център, независимо какво се случва във външния свят. Ще получите методи за развиете интуицията си, тълкуване на сънищата и среща с духовните водачи. Ще можете да правите връзка с Акашевите записи и да черпите информация от тях.

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана +” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия, а също и лечение с Аюрведа. Години наред води в различни градове програмата за себеразвитие – „ОСЕМ СТЪПКИ КЪМ СЕБЕ СИ”.

Участие в един модул – 50 лв.

Доведи приятел –  78 лв.

Предварително записване до 1 седмица от датата на провеждане – 39 лв.
Повече информация на тел: 0893 675 501

  1. КУРС ПО РЕЙКИ I НИВО Коментарите са изключени за КУРС ПО РЕЙКИ I НИВО
  2. Болката и страданието са мощно средство за насърчаване на личното развитие Коментарите са изключени за Болката и страданието са мощно средство за насърчаване на личното развитие
  3. От какво зависи здравето на всеки от нас? Коментарите са изключени за От какво зависи здравето на всеки от нас?