За центъра

„НИРВАНА” поставя основи на 11.01.2011г. в гр. Казанлък. Първоначално съществува като Клуб по йога „Нирвана”, след това като студио по Йога, докато се превърна в Холистичен център „НИРВАНА”. Сега разширява дейността си, като се предлагат много повече услуги и удобства в полза на клиента, затова се преименува на Холистичен център „НИРВАНА+”.

Заниманията се провеждат в комфортна зала, напълно оборудвана с всички удобства. Приятна, уютна обстановка, леката медитативна музика, ароматни свещи, всичко това ви помага да се отпуснете и да забравите за грижите и проблемите. Холистичния център се намира източно от манастира в нова хубава сграда, пред нея има голям и безплатен паркинг. Гъвкавото работно време позволява хората да избират удобните за тях часове за посещения.
Можете да се възползвате и от индивидуални уроци във време, което вие си изберете.

 Йога задържа процеса на стареене и носи дълголетие. Не е важно колко дълго ще живеем, а живота, който ни остава да бъдем здрави, жизнени, енергични и щастливи. Да постигнем вътрешен мир и хармония със себе си и със света около нас, да се научим как да живеем в настоящето, да се радваме на малките неща в живота, защото това е пътят към истинското щастие.

Всички алтернативни подходи, които Центъра предлага, въздействат върху цялостното възстановяване на здравословното равновесие – физическо, духовно и емоционално.

Често провеждаме тренинги за личностно развитие, а също и летни Йога ритрийти сред приказна природа.